Over Mirador media en Anke Gielen

Mirador media is in 2000 opgericht door Anke Gielen en biedt flexibiliteit, betrokkenheid en creativiteit in fotografie en video producties.

Voor zowel het visualiseren van lesmateriaal, het maken van reportages, verbeelden van creatieve (theater)projecten, als fotografie voor gebruik op websites kunt u bij Mirador terecht.

Mirador Media is breed georiënteerd en opdrachtgevers komen met name uit het onderwijs, zorg & welzijn, natuur & milieu, en de culturele sector. Enkele opdrachtgevers zijn: Uitgeverij ThiemeMeulenhoff, SWZ, SAMA, IAK verzekeringen, Kunstbalie en Uitgeverij Zwijsen. In de afgelopen jaren zijn ook enkele exposities geweest van vrij fotowerk.

 

In 1996 studeerde Anke Gielen cum laude af aan kunstacademie St. Joost te Breda. Al vóór haar studie had zij een grote interesse in fotografie, film, beeldende kunst en theater. Op 10 jarige leeftijd kreeg zij haar eerste camera en op de middelbare school al volgde zij diverse fotografie-cursussen.

Na haar studie was ze werkzaam als regie- en productie-assistent en video-editor. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het organiseren van productioneel ingewikkelde projecten. Haar liefde voor reis- en natuurfotografie heeft haar op veel bijzondere plekken gebracht. 

Anke Gielen werkt als fotograaf, beeldredacteur en videoproducent, zowel in opdracht als aan eigen producties. Ook werkt zij regelmatig mee aan producties van anderen. Hieruit is een netwerk ontstaan van diverse creatieve professionals die, waar nodig is, bij een project betrokken worden. Door efficiënt te werken worden betaalbare en  professionele foto’s en video's geleverd.

Maak verder kennis met het werk van Anke door het portfolio te bekijken, of neem vrijblijvend contact op.